B2B spletna mesta

Smo strokovnjaki na področju celostnih rešitev, močan lasten razvoj nam omogoča, da se prilagodimo specifikam vašega podjetja. Zagotovite partnerjem enostaven nakup.

ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO

od
1500€
Strokovnjaki za B2B projekte

Pri izvedbi projekta po meri vam bodo svetovali naši strokovnjaki, ki so postavili že več kot 1.500 različnih spletnih mest doma in v tujini. Znanje, ki ga dobimo pri izvedbi večjih projektov (B2B sistemi, trgovine po meri) prenašamo na naše naročnike in vam tako pomagamo rasti.

od
2500€
Razvoj pod eno streho

Z enim izmed najmočnejših digitalnih razvojnih oddelkov v Sloveniji učinkovito dosezite poslovne cilje in si zagotovite celostno storitev na enem mestu: od načrtovanja, razvojnega procesa, kot tudi popolno podporo po objavi projekta. Ker želite hiter odziv, zanesljivost in tehnično brezhibnost.

od
10000€
Celostna rešitev

Z ekipo vrhunskih oblikovalcev si zagotovite unikaten in moderen design. Naše rešitve so hitre, varne in enostavne za urejanje, prilagojene za vse naprave in tehnološko optimizirane, predvsem pa prijazne za uporabnika. Znanje nenehno nadgrajujemo in za vas sledimo aktualnim trendom.

 ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO


Reference B2B spletna mesta

Uspešen spletni projekt se udejanji v detajlih. Ti so bistveni vse od začetka snovanja projekta, oblikovanja, izvedbe in priprave vsebin. Vas zanimajo še naše preostale reference?
Preglejte vse in najdite navdih!

halder.si

Halder

marchiol.si

Marchiol

setcce.com

Setcce

b2b.hermi.si

Hermi

agromehanika.si

Agromehanika.si

dar.si

Dar

divine-nails.eu

Divine nails

Začnimo uspešno digitalno zgodbo!

Vsaka podjetniška zgodba je drugačna in unikatna.
Oglasite se na kavi - komaj čakamo, da vašo izstrelimo na splet.

Kontaktni podatki

Spletna postaja d.o.o.
Beograjska ulica 4 - BTC
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI98988620

Pokličite nas na:
080 35 90
info@spletna-postaja.com

Če ste že naš naročnik in potrebujete pomoč pri uporabi vaših spletnih rešitev, nas prosim kontaktirajte na 064 262 050 ali na podpora@spletna-postaja.com.

Pošljite povpraševanje
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. *
Spletna stran za zaščito uporablja Googlovo storitev reCAPTHA za katero velja Googlov pravilnik o zasebnosti.