Izdelava spletnih strani

Specializirani smo za izdelavo odličnih, profesionalnih in uporabnikom prijaznih spletnih strani. Predstavite svoje podjetje ali blagovno znamko v najboljši luči in naredite vtis na vaše obiskovalce.

 ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO

od
1500€
Unikatno oblikovanje

Izkušeni spletni oblikovalec bo za vas pripravil izgled spletne strani po najnovejših spletnih smernicah. Predstavite vaše storitve in izdelke na najvišjem nivoju z unikatno grafično podobo, ter naredite odličen prvi vtis.

od
2500€
Izkušena ekipa

Zaupajte izdelavo spletne strani ekipi, ki že več kot 17 let ustvarja uspešne digitalne zgodbe. Smo stalna ekipa 25 zaposlenih, s širokimi izkušnjami v razvoju, programiranju, oblikovanju, digitalnem marketingu, vodenju projektov, v domačem in mednarodnem okolju.

od
10000€
Optimizacija spletne strani (SEO)

Samo lepa spletna stran ni dovolj. Pri nas dobite  tehnično optimizirano spletno stran, ki sledi najnovejšim smernicam modernega spletnega nastopa. Svetujemo vam pri pripravi vsebin, ki bodo ustrezne tako za obiskovalce vaše spletne strani, kot tudi za iskalnik Google.

od
10000€
Prilagojeno za vse naprave

Pametni telefon postaja glavna naprava za iskanje informacij na spletu. Zato je vaša spletna stran, ko jo izdelamo, 100% pripravljena za ogled na telefonih, tablicah, računalnikih ter ostalih zaslonih (responsive).

od
10000€
Digitalno oglaševanje

Za vas je pomembno, da imate celovite rešitve na spletu. Poleg izdelave spletne strani se na nas lahko obrnete glede oglaševanja (Google, Facebook in Instagram). Pomagamo vam tudi pri pripravi vsebin in obveščanju strank preko sistema za e-novice (newsletter).

od
10000€
Enostavno urejanje in podpora

Prijazna in izkušena podpora je na voljo za vsa vaša vprašanja. Urejanje spletne strani poteka preko uporabniku prijaznega urejevalnika spletnih vsebin (CMS), kjer lahko popolnoma sami, hitro in enostavno posodobite vsebine.

 ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO


Reference spletnih strani

Uspešen spletni projekt se udejanji v detajlih. Ti so bistveni vse od začetka snovanja projekta, oblikovanja, izvedbe in priprave vsebin. Vas zanimajo še naše preostale reference?
Preglejte vse in najdite navdih!


cockta.eu

Cockta

setcce.com

Setcce

k3sierraleone.com

K3Tele

sb-je.si

Splošna bolnišnica Jesenice

intercet.si

Intercet

avtokrka.si

Avto Krka

clarus.si

Optika Clarus

kuzina-starasola.com

Kužina Stara Šola

rsrmotorsport.com

RSR Motosport

oblak.si

Tlakovci Oblak

duol.eu

Duol

chocolatevillage.eu

Čokoladna vas

invida.tv

business-unicorn.si

Unicorn

uni-nm.si

Univerza v Novem mestu

klinika-golnik.si

Klinika Golnik
Začnimo uspešno digitalno zgodbo!

Vsaka podjetniška zgodba je drugačna in unikatna.
Oglasite se na kavi - komaj čakamo, da vašo izstrelimo na splet.

Kontaktni podatki

spletnaPOSTAJA d.o.o.
Beograjska ulica 4 - BTC
1000 Ljubljana
Slovenija
ID za DDV: SI98988620

080 35 90
info@spletna-postaja.com

Če potrebujete pomoč pri uporabi vaših spletnih rešitev, nas prosim kontaktirajte na 064 262 050 ali na podpora@spletna-postaja.com.

Pošljite povpraševanje
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. *
Spletna stran za zaščito uporablja Googlovo storitev reCAPTHA za katero velja Googlov pravilnik o zasebnosti.