Izdelava spletnih strani

Specializirani smo za izdelavo lepih, profesionalnih in uporabnikom prijaznih spletnih strani. Predstavite svoje podjetje v najboljši luči in pridobite zaupanje obiskovalcev.

 ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO


Spletne strani - ustvarjamo uspešne digitalne zgodbe

Unikatno oblikovanje

Izkušeni spletni oblikovalec bo za vas pripravil izgled spletne strani po najnovejših spletnih smernicah. Predstavite vaše storitve in izdelke na najvišjem nivoju z unikatno grafično podobo, ter pustite odličen prvi vtis.

Izkušena ekipa

Zaupajte izdelavo spletne strani ekipi, ki že več kot 15 let ustvarja na spletu. Smo stalna ekipa 25 zaposlenih, s širokimi izkušnjami v vseh branžah, v domačem in mednarodnem okolju.

Optimizirano za Google

Izdelamo vam tehnično optimizirano spletno stran, ki sledi najnovejšim smernicam modernega spletnega nastopa. Svetujemo vam pri pripravi vsebin, ki bodo ustrezne tako za obiskovalca vaše spletne strabni, kot tudi za iskalnik Google.

Vidno na vseh napravah

Pametni telefon postaja glavna naprava za iskanje informacij na spletu. Spletna stran, ki jo izdelamo, je 100% pripravljena za ogled na telefonih, tablicah, računalnikih ter ostalih zaslonih (responsive).

Celovit pristop

Poskrbimo za celovite rešitve na spletu. Poleg izdelave spletne strani svetujemo glede oglaševanja (Google, Facebook in Instagram). Pomagali vam bomo pri pripravi vsebin in obveščanju strank preko sistema za e-novice (newsletter).

Enostavno urejanje in podpora

Prijazna in izkušena podpora je na voljo za vsa vaša vprašanja. Urejanje spletne strani poteka preko urejevalnika spletnih vsebin (CMS), kjer lahko popolnoma sami, hitro in enostavno posodobite vsebine.

 ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO


Reference spletnih strani

Uspešen spletni projekt se udejanji v detajlih. Ti so bistveni vse od začetka snovanja projekta, oblikovanja, izvedbe in priprave vsebin. Vas zanimajo še naše preostale reference?
Preglejte vse!


intercet.si

Intercet

gostolgroup.eu

Gostol

sam.si

SAM

avtokrka.si

Avto Krka

kajster.si

Kajster

oblak.si

Tlakovci Oblak

sb-ptuj.si

Splošna bolnišnica Ptuj

123gremo.si

Hofer: 1,2,3,GREMO!
Smo strokovnjaki za digital!

Želite izboljšati vašo digitalno prisotnost? Pošljite nam sporočilo.

Kontaktni podatki

spletnaPOSTAJA d.o.o.
Letališka cesta 3c - BTC
1000 Ljubljana
Slovenija
ID za DDV: SI98988620

080 35 90
info@spletna-postaja.com

Če potrebujete pomoč pri uporabi vaših spletnih rešitev, nas prosim kontaktirajte na 0590 71 345 ali na  podpora@spletna-postaja.com.


Pošljite povpraševanje

Ime mi je in delam v .
Zanima me .
Želim, da me pokličete na ali pa mi pišite na .

Naj dodam še to:
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte.

Kontaktni podatki

spletnaPOSTAJA d.o.o.
Letališka cesta 3c - BTC
1000 Ljubljana
Slovenija
ID za DDV: SI98988620

080 35 90
info@spletna-postaja.com

Če potrebujete pomoč pri uporabi vaših spletnih rešitev, nas prosim kontaktirajte na 0590 71 345 ali na  podpora@spletna-postaja.com.