Spletni projekti po meri

Odlične ideje si zaslužijo, da zaživijo. 

Realiziramo tudi najbolj neverjetne ideje. Od mednarodno nagrajenih spletni strani, do mobilnih aplikacij in ostalih digitalnih rešitev po meri. Z vami premikamo meje nemogočega.

ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO

od
1500€
Številne mednarodne nagrade

Številni mednarodno nagrajeni projekti so dokaz, da ničesar ne prepuščamo naključju. Na voljo imate unikatno oblikovanje, priznanih slovenskih oblikovalcev in razvoj po meri. Za vas realiziramo tudi najbolj neverjetne ideje, na katere boste lahko ponosni.

od
2500€
Izkušena ekipa

Digitalno vesolje je naša življenjska misija. Prepustite se ekipi strokovnjakov z digitalnega področja, ki vsak dan kroži v spletni orbiti, da za vas izvaja projekte v skladu z najnovejšimi spletnimi trendi. Popolna kombinacija izkušenj in mladostnega zagona nam omogočata, da vam lahko zagotovimo celostno storitev na enem mestu: načrtovanje, razvojni proces, kot tudi popolno podporo po objavi.

od
10000€
Enostavno urejanje in podpora

Verjamemo, da so dobre spletne rešitve tiste, ki vam omogočajo neodvisnost in enostavno upravljanje. Zato razvijamo projekte, ki so prijazni tako za uporabnike kot tudi za administratorje. Sistem za urejanje vsebin je enostaven in pregleden, če pa se vam vseeno kdaj zatakne, imate na voljo našo izvrstno in prijazno tehnično podporo.

 ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO


Reference spletnih projektov po meri

Uspešen spletni projekt se udejanji v detajlih. Ti so bistveni vse od začetka snovanja projekta, oblikovanja, izvedbe in priprave vsebin. Vas zanimajo še naše preostale reference?
Preglejte vse in najdite navdih!

cockta.eu/nagradna_igra

Cockta nagradna igra

cockta.eu

Cockta

chocolatevillage.eu/si

Čokoladna vas

climagrosystems.com

Climagro

DUOL sustainability

Družina

Malie

Začnimo uspešno digitalno zgodbo!

Vsaka podjetniška zgodba je drugačna in unikatna.
Oglasite se na kavi - komaj čakamo, da vašo izstrelimo na splet.

Kontaktni podatki

Spletna postaja d.o.o.
Beograjska ulica 4 - BTC
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI98988620

Pokličite nas na:
080 35 90
info@spletna-postaja.com

Če ste že naš naročnik in potrebujete pomoč pri uporabi vaših spletnih rešitev, nas prosim kontaktirajte na 064 262 050 ali na podpora@spletna-postaja.com.

Pošljite povpraševanje
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. *
Spletna stran za zaščito uporablja Googlovo storitev reCAPTHA za katero velja Googlov pravilnik o zasebnosti.