Izdelava spletnih trgovin

Ponudite svojim strankam prijazno in enostavno možnost spletnega nakupa iz domačega naslonjača. S podporo strokovnjakov Spletne postaje boste z novo spletno trgovino dosegli željene rezultate na spletu.

ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO

od
1500€
Strokovnjaki za spletne trgovine

Pri izvedbi spletne trgovine vam bodo svetovali strokovnjaki, ki so postavili več kot 1.500 spletnih mest doma in v tujini. Znanje, ki ga dobimo pri izvedbi večjih projektov (B2B sistemi, trgovine po meri) prenašamo na naše naročnike in vam tako pomagamo povečati prodajo.

od
2500€
Unikatno oblikovanje

K povečanju prodaje pripomore ukinatna oblikovna podoba, ki izraža zanimiv in zaupanja vredni izgled spletne trgovine. Izkušeni spletni oblikovalec bo za vas pripravil izgled spletne trgovine po najnovejših spletnih smernicah.

od
10000€
SSL certifikat in GDPR

Iščete spletno trgovino za končne kupce ali partnerje? Poskrbeli bomo za ustrezne funkcionalnosti, kot so enostaven nakup, različne plačilne metode, za varnost poskrbi SSL certifikat, trgovina pa je tudi GDPR zakonsko ustrezna.

od
10000€
Enostavno urejanje in podpora

Preko enostavnega vmesnika (CMS) lahko poljubno urejate in dodajate izdelke, pregledujete in obdelujete naročila, ter urejate promocije (akcijski, novi, TOP izdelki, promocijske kode…). Za vsa vprašanja je na voljo prijazna in izkušena podpora.

od
10000€
Digitalno oglaševanje

Spletna trgovina je orodje, ki vam omogoča prodajo. Preko različnih digitalnih oglaševalskih kanalov (Facebook, Instagram, Google, Newsletter) vam pomagamo pridobiti nove kupce in ponovno aktivirati obstoječe.

od
10000€
Prilagojenost za vse naprave

Pametni telefon postaja glavna naprava za kupovanje na spletu. Spletna trgovina je 100% pripravljena za ogled na telefonih, tablicah, računalnikih ter ostalih zaslonih (responsive), ter tehnično optimizirana (SEO).

 ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO


Reference spletnih trgovin

Uspešen spletni projekt se udejanji v detajlih. Ti so bistveni vse od začetka snovanja projekta, oblikovanja, izvedbe in priprave vsebin. Vas zanimajo še naše preostale reference?
Preglejte vse!


tetafrida.eu

Teta Frida

vucko.si

Vučko copati

alveus.si

Alveus

magicshop.si

Magic shop

myglass1860.si

My glass, Steklarna Hrastnik

gib-sport.com

Športno društvo GIB

lepaznaravo.si

Lepaznaravo.si

shop.porscheinterauto.net

Porsche Inter Auto

coolhouse.si

Coolhouse

fenzy.si

Fenzy

ufpro.com

UF PRO

Začnimo uspešno digitalno zgodbo!

Vsaka podjetniška zgodba je drugačna in unikatna.
Oglasite se na kavi - komaj čakamo, da vašo izstrelimo na splet.

Kontaktni podatki

spletnaPOSTAJA d.o.o.
Letališka cesta 3c - BTC
1000 Ljubljana
Slovenija
ID za DDV: SI98988620

080 35 90
info@spletna-postaja.com

Če potrebujete pomoč pri uporabi vaših spletnih rešitev, nas prosim kontaktirajte na 064 262 050 ali na podpora@spletna-postaja.com.


Pošljite povpraševanje
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte.

Spletna stran za zaščito uporablja Googlovo storitev reCAPTHA za katero velja Googlov pravilnik o zasebnosti.