Izdelava spletnih trgovin

Prodajte več! Ponudite svojim strankam prijazno in enostavno možnost spletnega nakupa iz domačega naslonjača. S podporo strokovnjakov Spletne postaje boste z novo spletno trgovino dosegli prodajne rezultate na spletu.

ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO

od
1500€
Strokovnjaki za spletne trgovine

Ko gre za prodajne rezultate, stvari ne prepuščajte naključju. Pri izvedbi spletne trgovine se zanesite na naše strokovnjake, ki so postavili več kot 1.500 spletnih mest doma in v tujini. Znanje, ki ga dobimo pri izvedbi večjih projektov (B2B sistemi, trgovine po meri) z veseljem prenašamo na naše naročnike in vam tako pomagamo povečati prodajo.

od
2500€
Unikatno oblikovanje

K povečanju prodaje pripomore unikatna oblikovna podoba, ki izraža zanimiv in zaupanja vreden izgled spletne trgovine. Izkušeni spletni oblikovalec bo za vas pripravil izgled spletne trgovine po najnovejših spletnih smernicah, tako da bodo kupci z veseljem kupovali pri vas.

od
10000€
SSL certifikat in GDPR

Iščete spletno trgovino za končne kupce ali partnerje? Poskrbeli bomo za ustrezne funkcionalnosti, kot so enostaven nakup, različne plačilne metode, za varnost poskrbi SSL certifikat, trgovina pa je tudi GDPR zakonsko ustrezna.

od
10000€
Enostavno urejanje in podpora

Preko enostavnega vmesnika (CMS) lahko poljubno urejate in dodajate izdelke, pregledujete in obdelujete naročila, ter urejate promocije (akcijski, novi, TOP izdelki, promocijske kode…). Za vsa vprašanja vam je na voljo prijazna in izkušena podpora.

od
10000€
Digitalno oglaševanje

Spletna trgovina je orodje, ki vam omogoča prodajo. Preko različnih digitalnih oglaševalskih kanalov (Facebook, Instagram, Google, Newsletter) vam pomagamo pridobiti nove kupce in ponovno aktivirati obstoječe.

od
10000€
Prilagojenost za vse naprave

Pametni telefon postaja glavna naprava za kupovanje na spletu. Spletna trgovina je 100% pripravljena za ogled na telefonih, tablicah, računalnikih ter ostalih zaslonih (responsive), ter tehnično optimizirana (SEO).

 ZAČNIMO USPEŠNO ZGODBO


Reference spletnih trgovin

Uspešen spletni projekt se udejanji v detajlih. Ti so bistveni vse od začetka snovanja projekta, oblikovanja, izvedbe in priprave vsebin. Vas zanimajo še naše preostale reference?
Preglejte vse in najdite navdih!

tetafrida.eu

Teta Frida

cilipipp.si

Čili Pipp

dropin.si

DropIn

avemed.si

Avemed

alveus.si

Alveus

shop.porscheinterauto.net

Porsche Inter Auto

coolhouse.si

Coolhouse

fenzy.si

Fenzy

ufpro.com

UF PRO

zisha.si

Zisha

Začnimo uspešno digitalno zgodbo!

Vsaka podjetniška zgodba je drugačna in unikatna.
Oglasite se na kavi - komaj čakamo, da vašo izstrelimo na splet.

Kontaktni podatki

Spletna postaja d.o.o.
Beograjska ulica 4 - BTC
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI98988620

Pokličite nas na:
080 35 90
info@spletna-postaja.com

Če ste že naš naročnik in potrebujete pomoč pri uporabi vaših spletnih rešitev, nas prosim kontaktirajte na 064 262 050 ali na podpora@spletna-postaja.com.

Pošljite povpraševanje
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. *
Spletna stran za zaščito uporablja Googlovo storitev reCAPTHA za katero velja Googlov pravilnik o zasebnosti.