Ustvarjamo uspešne digitalne zgodbe

Ponudite svojim strankam prijazno in enostavno možnost spletnega nakupa iz domačega naslonjača. S 100 % podporo strokovnjakov spletne prodaje boste na spletu dosegali željene rezultate.


Spletne trgovine

Strokovnjaki za spletne trgovine

Pri izvedbi spletne trgovine vam bodo svetovali strokovnjaki, ki so postavili več kot 1.500 spletnih mest doma in v tujini. Znanje, ki ga dobimo pri izvedbi večjih projektov (B2B sistemi, trgovine po meri) prenašamo na naše naročnike in vam tako pomagamo povečati prodajo.

Unikatno oblikovanje

K povečanju prodaje pripomore ukinatna oblikovna podoba, ki izraža zanimiv in zaupanja vredni izgled spletne trgovine. Izkušeni spletni oblikovalec bo za vas pripravil izgled spletne trgovine po najnovejših spletnih smernicah.

Napredne funkcionalnosti

Iščete spletno trgovino za končne kupce ali partnerje? Poskrbeli bomo za ustrezne funkcionalnosti, kot so enostaven nakup, različne plačilne metode, uporaba različnih promocij, povezovanje z računovodskim programom.

Enostavno urejanje in podpora

Preko enostavnega vmesnika (CMS) lahko poljubno urejate in dodajate izdelke, pregledujete in obdelujete naročila, ter urejate promocije (akcijski, novi, TOP izdelki, promocijske kode…). Za vsa vprašanja je na voljo prijazna in izkušena podpora.

Celovit pristop

Spletna trgovina je orodje, ki vam omogoča prodajo. Preko različnih digitalnih oglaševalskih kanalov (Facebook, Instagram, Google, Newsletter) vam pomagamo pridobiti nove kupce in ponovno aktivirati obstoječe.

Prilagojenost in varnost

Pametni telefon postaja glavna naprava za kupovanje na spletu. Spletna trgovina je 100% pripravljena za ogled na telefonih, tablicah, računalnikih ter ostalih zaslonih (responsive). Poskrbimo za trehnično optimizacijo in za varno povezavo (SSL certifikat).

Reference spletnih trgovin

Uspešen spletni projekt se udejanji v detajlih. Ti so bistveni vse od začetka snovanja projekta, oblikovanja, izvedbe in priprave vsebin. Vas zanimajo še naše preostale reference?
Preglej vse!


gib-sport.com

Gib sport

ufpro.com

UF PRO

magicshop.si

Magic shop

myglass1860.si

My glass

lgmobile.si

LG mobile

alveus.si

Alveus

shop.porscheinterauto.net

Porsche Inter Auto

rdo.si

RDO


Obvladujemo digital

Želite izboljšati vašo digitalno prisotnost? Pošljite nam sporočilo.

Ime mi je in delam v . Ker vem, da obvladate digitalno področje, me zanima .
Želim, da me pokličete na ali pa mi pišite na .

Naj dodam še to:
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte.