Spletna postaja - izdelava spletnih strani
ARISTOTEL: kako narediti moderno in uporabnikom pregledno spletno mesto
ŠTUDIJA PRIMERA KORPORATIVNE SPLETNE STRANI:

ARISTOTEL: kako narediti moderno in uporabnikom pregledno spletno mesto

Spletna stran aristotel.si

Datum objave bloga: 01.02.2024

Napredna platforma po meri

Aristotel je Zdravstveni center z dostopnimi zdravstvenimi storitvami. Z 8-imi specializiranimi storitvami in 19-imi specialističnimi ambulantami že 25 let skrbijo za vsa področja zdravja.

Prečiščena in moderna nova spletna stran učinkovito predstavi kakovostne in strokovne zdravstvene storitve, vrednote, vizijo ter strokovnost Zdravstvenega centra Aristotel. 

S prenovo spletnega mesta smo izboljšali uporabniško izkušnjo, poenostavili navigacijo po spletni strani ter še dodatno poudarili izjemnost strokovnih storitev Zdravstvenega centra Aristotel.

Kot pravi Aristotel: Kakovost ni dejanje, je navada. 

Korporativna spletna stran:

  • načrtovanje
  • oblikovanje
  • programiranje
Napredna platforma po meri Napredna platforma po meri
4,2 mio letnega prometa
19

specialističnih ambulant

8

specializiranih storitev

25

let tradicije

Posebnosti projekta ob načrtovanju prenove korporativne spletne strani

Posebnosti projekta ob načrtovanju prenove korporativne spletne strani

Za boljše razumevanje želja in potreb Aristotla in njihovih zdravstvenih storitev, smo temeljito raziskali njihovo ponudbo, ciljno publiko in konkurenčno okolje. Analizirali smo povratne informacije obstoječih strank, preučili trende v panogi ter določili prednosti in slabosti predhodne spletne strani.

Raziskava & analiza pred celostno prenovo:

1
Zastarelo oblikovanje predhodne spletne strani

Prejšnja spletna stran je bila vizualno zastarela in ni odražala moderne podobe in profesionalnosti Zdravstvenega centra Aristotel. Oblikovni elementi niso nagovarjali ciljne publike, kar je lahko vplivalo na izgubo zaupanja in verodostojnosti.

2
Zapletena navigacija po strani

Predhodna spletna stran je imela zapleteno in kompleksno navigacijo, kar je uporabnikom oteževalo hitrost iskanja želenih informacij o zdravstvenih storitvah. To je močno oviralo Aristotlov cilj zagotavljanja hitrega dostopa do zdravstvenih storitev.

3
Omejena vizualna privlačnost

Pomanjkanje vizualno privlačnih in vznemirljivih elementov na predhodni spletni strani je zmanjšalo njeno celotno privlačnost za uporabnike, kar je vodilo do zmanjšane angažiranosti uporabnikov in manj konverzij.

Preoblikovanje spletne prisotnosti

Preoblikovanje spletne prisotnosti

Za učinkovito preoblikovanje spletne prisotnosti smo skrbno oblikovali strategijo, ki se je osredotočila na ključne elemente: vizualno podobo, navigacijo po strani in odzivnost za različne naprave.

Začnimo uspešno zgodbo

Prenova se je odvijala po korakih, izpostavili pa bi naslednje zanimivosti:

1
Osvežena vizualna identiteta

Prenovili smo celotno vizualno podobo, pri čemer smo spletni strani dali čist, sodoben in profesionalen videz. Uporabili smo minimalistični pristop, ustrezne barvne sheme in primerne tipografije. Nov oblikovalski pristop smo usmerili v ustvarjanje privlačnega in sodobnega videza, ki odraža strokovnost in kakovost storitev.

2
Poenostavljena navigacijska struktura

Prestrukturirali smo navigacijo spletnega mesta, osredotočili smo se na to, da je prenovljena navigacija po strani intuitivna in uporabniku prijazna. Preko prečiščenega in vizualno zanimivega menija smo zagotovili, da lahko obiskovalci enostavno in hitro najdejo potrebne informacije ter jim omogočili hiter dostop do Aristotlovih zdravstvenih storitev.

3
Mobile prilagoditev in odzivnost

Zavedajoč se vse večje pomembnosti brskanja preko mobilnih telefonov, smo poskrbeli, da je nova spletna stran popolnoma odzivna in optimizirana za različne naprave. Na ta način smo zagotovili, da uporabniki brezhibno doživijo konsistentno uporabniško izkušnjo, ne glede na resolucijo njihovega zaslona.

Združen CMS urejevalnik za urejanje šestih različnih spletnih mest

Združen CMS urejevalnik za urejanje šestih različnih spletnih mest

Za projekt Aristotel smo ustvarili šest spletnih mest: 


Naročniku smo omogočili, da lahko za vseh šest spletnih mest hkrati enostavno ureja spletno vsebino v zgolj enem CMS urejevalniku.

Ta inovativni pristop omogoča učinkovito upravljanje vsebine ter hitre in dosledne posodobitve na vseh povezanih spletnih mestih, kar prispeva k celovitemu in enostavnemu vzdrževanju.

Izboljšana uporabniška izkušnja

Poenostavljena in intuitivna navigacijska struktura, postavitev elementov ter dobro pripravljena vsebina na spletni strani sta vodila do bistvenega izboljšanja uporabniške izkušnje in njihovega zadovoljstva. Obiskovalci sedaj lahko brez težav navigirajo po spletni strani, kar je povzročilo večji engagement uporabnikov in zmanjšano zapustno stopnjo.


Izboljšana uporabniška izkušnja
Večji engagement uporabnikov
Izboljšano pozicioniranje blagovne znamke

Izboljšano pozicioniranje blagovne znamke

Nova zasnova spletnega mesta je popolnoma usklajena s pozicioniranjem Aristotla kot sodobnega medicinskega centra z dostopnimi zdravstvenimi storitvami, ki se s svojo prenovljeno spletno prisotnostjo popolnoma predan in usmerjen h končnemu uporabniku. To je okrepilo uporabnikovo dojemanje blagovne znamke Aristotel in ciljni publiki vlilo občutek zaupanja in verodostojnosti.

Uspešno preoblikovanje spletne prisotnosti

Aristotel.si je s strateškim in na uporabnika osredotočenim pristopom prenove šestih spletnih strani (Aristotel, Managerski pregledi, Rehabilitacija, Raziskave R&D, Estetika, Eliksir lepote) uspešno preoblikoval svojo spletno prisotnost. 

Nova spletna stran je s čisto in moderno zasnovo, poenostavljeno navigacijo in privlačno vsebino bistveno izboljšala uporabniško izkušnjo, povečala število konverzij in povečala prepoznavnost blagovne znamke zdravstvenega centra. 

Aristotel lahko sedaj učinkovito komunicira svojo zavezanost visokokakovostnim storitvam, enaki obravnavi pacientov in hitremu dostopu do vseh svojih strank.

Uspešno preoblikovanje spletne prisotnosti
Izboljšana spletna prisotnost

Ekipa, specializirana za spletne strani po meri

Roman Krušič

senior svetovalec za spletne rešitve

Z enim izmed najmočnejših digitalnih razvojnih oddelkov v Sloveniji vam pomagamo, da učinkovito dosežete poslovne cilje. Z našo ekipo si zagotovite celostno storitev na enem mestu: od načrtovanja, razvojnega procesa, kot tudi popolno podporo po objavi projekta.

Zagotavljam vam hiter odziv, zanesljivost in tehnično brezhibnost.

Vas zanima več?

Vsaka podjetniška zgodba je drugačna in unikatna.

Oglasite se na kavi in začnimo uspešno digitalno zgodbo!

Pošljite povpraševanje

Ime mi je in delam v .
Zanima me .
Želim, da me pokličete na ali pa mi pišite na .

Naj dodam še to:
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. * Spletna postaja d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Spletna stran za zaščito uporablja Googlovo storitev reCAPTCHA za katero velja Googlov pravilnik o zasebnosti.
HALDER: kako uspešno preseliti prodajo tehnič...
Nazaj na seznam
YUNO: kako z inovativnim pristopom približati...

Začnimo uspešno zgodbo
Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas na 080 35 90 ali info@spletna-postaja.com

Nazaj na vrh