Spletna postaja - izdelava spletnih strani
SPLETNA POSTAJA JE NAJ DIGITALNA IN OGLAŠEVALSKA AGENCIJA
TEKMOVANJE NETKO 2024:

SPLETNA POSTAJA JE NAJ DIGITALNA IN OGLAŠEVALSKA AGENCIJA

Datum objave bloga: 29.03.2024

Spletna postaja je NAJ AGENCIJA

Digitalna agencija Spletna postaja je na tekmovanju NETKO 2024 prejela glavno nagrado »Naj digitalna in oglaševalska agencija« kar je dober pokazatelj našega:

  • enaindvajsetletnega intenzivnega dela,
  • obsežnega tehnološkega znanja,
  • izjemne predanosti, strokovnosti in srčnosti celotne ekipe ter
  • mnogih vrhunskih uspešnih digitalnih zgodb.


Izjemno smo veseli nagrade za Naj digitalno in oglaševalsko agencijo, saj je to potrditev za naše izvrstno delo ter potrditev, da delamo srčno, strokovno ter smo na pravi poti.

Spletna postaja je NAJ AGENCIJA
Naj agencija Netko 2024
21 let

izkušenj

2000 +

uspešno zaključenih projektov

25 +

stalnih sodelavcev

1. mesto v dveh kategorijah
Zmagovalec v dveh kategorijah

1. mesto v dveh kategorijah

Prejemnik 1. mesta v dveh kategorijah "Naj predstavitev produkta ali storitve" in "Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij".

Labcore je licenciran laboratorij, skladen z GMP ter specializiran za celovite rešitve testiranja konoplje. Spletna stran lab.labcore.si  že na začetku, preko interaktivnega prikaza lista konoplje, predstavi poglavitveno dejavnost, potrdi zavezanost k visokim standardom in prikaže sloves zaupanja vrednega partnerja.

Zmagovalna spletna stran ponuja izvrstno uporabniško izkušnjo in mikro animacije, vse skupaj po najnovejših smernicah oblikovnih presežkov.

Izjava prejemnika največ nagrad

Andraž Žurman

direktor podjetja LabCore

Zelo smo počaščeni in veseli, da so bili naši trije projekti lab.labcore.si, ouroboros.si in labcore.si, ki smo jih izvedli v sodelovanju s Spletno postajo tako odlično sprejeti ter opaženi in nagrajeni kot izjemni projekti.
Z ekipo Spletne postaje je fenomenalno sodelovati. Kot naročnik sem ekstremno zadovoljen z celotnim postopkom vodenja. Res brez pripomb, odlično.

2. mesto v kategoriji "Naj predstavitev produkta ali storitve"

Preden na trgu ponudijo zdravila, morajo farmacevtska podjetja opraviti zahtevne analize in postopke. Gre za zahtevne operacije, za katere je zahtevano posebno znanje. Pri tem jim pomaga visokotehnološki specialist LabCore.

Predstavitvena spletna stran labcore.si na inovativen in moderen način prikaže prednosti, storitve in vrednote podjetja. Vključene so CSS animacije, ikone po meri, ter eleganten prikaz elementov.

2. mesto v kategoriji
Naj predstavitev podjetja ali startupa
Prejemnik nagrad v dveh kategorijah
Prejemnik dveh nagrad

Prejemnik nagrad v dveh kategorijah

Prejemnik 2. mesta v kategoriji "Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij" in 3. mesta kategoriji "Naj predstavitev produkta ali storitve".

Ouroboros je informativna spletna stran za znanstvenike in potencialne poslovne partnerje podjetja LabCore.

Na spletni strani ouroboros.si je predstavljena raziskava v teku, ki išče rešitev za potencialno upočasnitev staranja in podaljšanje življenjske dobe. Posebej bi izpostavili čudovito animiran prikaz večne mladosti, ter ostale subtilne CSS animacije.

3. mesto v kategoriji "Naj spletna trgovina"

Cilj e-mepoganja.si je slediti sodobnim trendom uporabe električne energije v segmentu lahkih električnih vozil. Sodelujejo z dobaviteljem električnih koles CRUSSIS iz Češke, ki razvija, oblikuje in proizvaja e-kolesa.

Bogato ponudbo električnih koles si oglejte v spletni trgovini v 360° predstavitvi ter določite nastavitve e-kolesa glede na telesno višino v naprednem izbirniku.

3. mesto v kategoriji
Naj spletna trgovina
Cilji Spletne postaje za prihodnost

Cilji Spletne postaje za prihodnost

Želimo pomagati podjetjem in organizacijam pri krepitvi njihove digitalne prisotnosti ter jim pomagati, da bi bili na spletu kar se da uspešni.

Začnimo uspešno zgodbo

Zakaj se odločiti za nas?

1
Številne mednarodne nagrade

Številni mednarodno nagrajeni projekti so dokaz, da ničesar ne prepuščamo naključju. Na voljo imate unikatno oblikovanje, priznanih slovenskih oblikovalcev in razvoj po meri. Za vas realiziramo tudi najbolj neverjetne ideje, na katere boste lahko ponosni.                                                                    

2
Izkušena ekipa

Digitalno vesolje je naša življenjska misija. Prepustite se ekipi strokovnjakov z digitalnega področja, ki vsak dan kroži v spletni orbiti, da za vas izvaja projekte v skladu z najnovejšimi spletnimi trendi. Popolna kombinacija izkušenj in mladostnega zagona nam omogočata, da vam lahko zagotovimo celostno storitev na enem mestu: načrtovanje, razvoj, itn.

3
Enostavno urejanje in podpora

Verjamemo, da so dobre spletne rešitve tiste, ki vam omogočajo neodvisnost in enostavno upravljanje. Zato razvijamo projekte, ki so prijazni tako za uporabnike kot tudi za administratorje. Sistem za urejanje vsebin je enostaven in pregleden, če pa se vam vseeno kdaj zatakne, imate na voljo našo izvrstno in prijazno tehnično podporo.                                                       

                    

3. mesto v kategoriji
Otroci in mladina

3. mesto v kategoriji "Naj spletna stran za otroke in mladino"

Yuno je največja učna platforma s posneto učno razlago snovi z gradivi in testi za učence slovenskih osnovnih šol.

Yuno.si je prilagojen ciljnim skupinam ter stukturirano in smiselno prikazuje ponudbo učnega portala – posneto razlago učne snovi od 3. do 9. razreda OŠ z zapiski, vajami, rešitvami in testi, vse popolnoma v skladu z javnim učnim načrtom.

3. mesto v kategoriji "Naj predstavitev podjetja ali startupa"

Aristotel je Zdravstveni center z dostopnimi zdravstvenimi storitvami. Z 8-imi specializiranimi storitvami in 19-imi specialističnimi ambulantami že 25 let skrbijo za vsa področja zdravja.

Prečiščena in moderna nova spletna stran aristotel.si  učinkovito predstavi kakovostne in strokovne zdravstvene storitve, vrednote, vizijo ter strokovnost Zdravstvenega centra Aristotel.

S prenovo spletnega mesta se je izboljšala uporabniška izkušnja, poenostavila navigacija po spletni strani ter dodatno poudarili izjemnost strokovnih storitev Zdravstvenega centra Aristotel.

3. mesto v kategoriji
Naj predstavitev podjetja ali startupa

Izjava "Naj digitalne in oglaševalske agencije"

Nina Kaučič

direktorica agencije

Izjemno sem počaščena in ponosna, da smo prejeli nagrado za "Naj digitalno in oglaševalsko agencijo".

To priznanje je rezultat izjemnega truda, predanosti in strokovnosti celotne ekipe Spletne postaje. Zahvaljujem se vsakemu članu ekipe za njihov neomajen prispevek in odlično sodelovanje. Brez strastne in predane delovne etike ta dosežek ne bi bil mogoč. Hvala tudi našim partnerjem in naročnikom za podporo in zaupanje v naše delo.

Ta nagrada nas spodbuja k nadaljnjemu odličnemu delu in iskanju novih priložnosti za rast in tehnološke inovacije. Skupaj smo naredili nekaj izjemnega in komaj čakam, da posežemo še višje.

Vas zanima več?

Pošljite povpraševanje

Ime mi je in delam v .
Zanima me .
Želim, da me pokličete na ali pa mi pišite na .

Naj dodam še to:
*Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. * Spletna postaja d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Spletna stran za zaščito uporablja Googlovo storitev reCAPTCHA za katero velja Googlov pravilnik o zasebnosti.
METROB: izdelava zaprtega B2B sistema v želji...
Nazaj na seznam
HALDER: kako uspešno preseliti prodajo tehnič...

Začnimo uspešno zgodbo
Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas na 080 35 90 ali info@spletna-postaja.com

Nazaj na vrh